Zen banking forbrukslån

Det å søke forbrukslån kan være en komplisert opplevelse i enkelte banker, men hos Zen banking er det stikk motsatt. Er du over 25 år gammel, har fast inntekt og ingen inkassosaker, så kan du søke om et slikt lån her. Forutsatt at inntekten din matcher med lånesummen du ønsker, så skal det mye til for at den ikke blir innvilget. Nettopp denne enkelheten og åpenheten ovenfor kundene har gjort at Zen Banking de siste årene har opparbeidet seg en solid kundeportefølje i Norge!

Betingelser og vilkår for lånet

Selv om det er «enkelt» å søke om forbrukslån fra Zen banking, så er man naturligvis også avhengig av gode vilkår og betingelser dersom lånet skal være noe tess. Den gjennomsnittlige renten på Zen banking forbrukslån ligger på 15,8 prosent, og det er en del prosentpoeng lavere enn hva mange konkurrenter kan tilby. Dette inkluderer også alle former for gebyrer (etableringsgebyr, termingebyr etc.) og innebærer ingen ekstra skjulte kostnader med lånet.

Du kan søke om lån fra 10 000 til 500 000 kroner, noe som gjør at Zen Banking forbrukslån passer for «hvem som helst». Nedbetalingstiden er også ganske fleksibel, med inntil 15 år på de største lånene, men denne kan tilpasses underveis og det er også mulig å søke om avdragsfrie måneder dersom det skulle bli nødvendig.

fordeler-med-forbrukslanetFordeler med forbrukslånet

Den mest åpenbare fordelen med å søke om forbrukslån fra Zen Banking, er at det er veldig enkelt, søkekriteriene er overkommelige for folk flest og man har fleksible betingelser. Lånestørrelsen og nedbetalingstiden tilpasser du enkelt selv slik det passer med din nedbetalingsplan. Utover dette så får man også kjapt svar på søknaden, slik at du slipper å bli sittende og vente mens du lurer på om du kommer til å få godkjent søknaden eller ei.

Søke om lån

Søknadsskjema til Zen banking forbrukslån finner du på nettsidene til selskapet. Søknaden er nokså lettfattelig, og så lenge du oppfyller de kravene som vi ramset opp innledningsvis, så er sjansen stor for at søknaden din blir innvilget. For ordens skyld kan vi repetere søkekriteriene, som innebærer at du må være minst 25 år gammel (en noe høy aldersgrense), at du ikke har inkassosaker og at du har en eller annen form for inntekt. Verdt å merke seg er at man kan søke om forbrukslån her selv om man har betalingsanmerkninger, men sjansene for innvilgelse vil da riktignok bli redusert.