Klikklån forbrukslån

Klikklån er en del av Thorn Norge AS. Hos Klikklån har de spesialisert seg på lån inntil kr 40 000, som kun er et klikk unna. Som med de fleste andre forbrukslån kan du selv bestemme hva du vil bruke lånet til. Har du mottatt en uventet regning som må betales nå, kanskje bilen må gjennom en større reparasjon eller dere trenger til nye møbler i stua, så er det en mulighet. Det er selvsagt viktig å være klar over at det er et lån og lån skal betales tilbake.

Lånebeløp og nedbetaling hos Klikklån

Du kan som nevnt låne inntil kr 40 000. Minste lånebeløp er på kr 5000, om du har et mindre behov som trenger å bli løst kjapt. Når du søker om lån vil forespørselen din gå gjennom en kredittvurdering og du vil i etterkant få beskjed om den blir innvilget og hvor mye du i tilfelle får låne. Lån hos Klikklån kan nedbetales over maksimalt seks år, men ønsker du å betale lånet tilbake på kortere tid er det selvsagt også mulig.

Renteforholdene og søknadskriterier

Renten fastsettes etter kredittvurderingen og er individuell fra kunde til kunde. Den laveste effektive rente hos Klikklån er på 16,47% per år. I tillegg til renten må du også betale et gebyr på kr 45,- pr. måned for lånet og et gebyr for etablering av lånet, som per i dag er på kr 695. Før du søker om lån bør du være oppmerksom på at det er noen få krav som stilles til deg som søker for at søknaden kan godkjennes. Disse kravene er:

Du må ha vært registrert i folkeregistret i Norge i minst to år
Du må ha en registrert liknet inntekt
Du må ikke ha noen betalingsanmerkninger
Og du må ha fylt 20 år

Oppfyller du disse kravene, kan du søke om lån via nettsiden til Klikklån. Så snart den er sendt av gårde, vil den gå gjennom kredittvurderingen og du vil motta svar i løpet av kort tid. Blir søknaden godkjent, vil du få et tilbud om lån med de betingelser som Klikklån kan tilby. Godkjenn lånetilbudet med din BankID og da tar det bare noen få virkedager før pengene vil være disponible for deg på kontoen din.